Kraamcadeau 10 dagen

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau 10 dagen

Kraamcadeau 10 dagen, elke dag een leuk cadeautje!

Kraamcadeau 10 dagenEen 10 dagen mand maken als kraamcadeau! Wat een leuke uitdaging is dit! Al ruim voordat het kindje geboren gaat worden, kun je je uitleven op zo’n cadeau. Meestal weten we tegenwoordig al op een vrij vroeg moment in de zwangerschap of de baby een jongen of een meisje is. Maar ook als dit geheim gehouden wordt zijn er zoveel leuke cadeaus te vinden voor in een 10 dagen mand. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een kraamcadeau en tips voor de leukste kraamcadeaus voor 10 dagen (kraamcadeau 10 dagen).

Bekijk hier de kraamcadeaus 10 dagen en meer >>

Kraamcadeau 10 dagen:

Leuke ideeën voor de baby.

Kleine speeltjes zijn leuk om in een 10 dagen mand te doen.
Cadeaus met een persoonlijk tintje zijn altijd leuk om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een badjasje met de naam van de baby of een mutsje of handdoek met naam. Wat de ouders ook erg leuk zullen vinden zijn rompertjes met de naam van de baby er op. Deze cadeautjes laten zien dat er persoonlijke aandacht voor de ouders en de baby is en zullen erg op prijs worden gesteld!

Wat kun je zoal in een 10 dagen mand doen voor de ouders?
Vergeet de kersverse mama niet. Ook de nieuwbakken papa zal het leuk vinden als er aan hem wordt gedacht. Voor moeder is het leuk om een lekkere douchecel te geven of een leuk tijdschrift.
Papa houdt ook vast wel van een lekker luchtje, of…. Wellicht een drankje van het een of ander. Als je papa en mama wil verwennen is misschien een tegoedbon voor een avondje oppassen een leuk idee.

De inhoud van de mand.

Uiteraard is wat je geeft afhankelijk van de relatie met de ouders. Als het een vriend of vriendin betreft, zul je er goedkopere dingen indoen dat bij een familielid. Zo’n mand kun je zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Het leuke is dat je al vroeg aan de samenstelling van de mand kunt beginnen. Zo kun je de kosten spreiden. Op onze site vind je cadeaus in alle prijsklassen en kom je vast op leuke ideeën.

Bekijk hier de leukste kraamcadeaus >>

Meer ideeën en tips:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*