Kraamcadeau christelijk

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau christelijk

Christelijk kraamcadeau, wat is leuk om te geven? Kom op deze pagina leuke tips tegen voor het kopen van een kraamcadeau christelijk.
Kraamcadeau christelijkDe geboorte van een kind is telkens weer iets wonderlijks. Bij dit geschenk van de HEER hoort een passend cadeau om deze blijde gebeurtenis extra luister bij te zetten. Een tegelijk mooi én praktisch cadeau. Uiteraard kunnen ook meerdere items geschonken worden in de vorm van een leuk kraampakket. Men kan zelf een tekst – bijvoorbeeld een Bijbelvers – en / of afbeelding kiezen in gewenste lay-out om op een cadeau te plaatsen. Wij leveren binnen de 24 uur. Bekijk hieronder meer informatie over een kraamcadeau christelijk.

Bekijk hier de christelijke kraamcadeaus >>

Kraamcadeau christelijk:

Bij ons is er ruime keuze uit meerdere artikelen. Wat inspiratie nodig? Hieronder alvast een aantal ideetjes:

  • Een babybadjasje, badcape of handdoek, met bijvoorbeeld het vers “Rivieren van levend water stromen uit het hart van wie in Mij gelooft (Joh 7:38)”. Keuze uit verschillende kleurtjes.
  • Eens uit bad moet de kleine uiteraard goed aangekleed. Dan is er een leuke baby T-shirt of rompertje!
  • Een tutpopje voor in het bedje met het passende psalmvers “In vrede leg ik mij neer en meteen slaap ik in want U HEER laat mij wonen in een vertrouwd en veilig huis (Ps 4:8)”.
  • Ook met een geboorte tegeltje of sierbord kan iets mooi gedaan worden. Een Bijbelvers zoals “Uw ogen zagen mijn vormeloos begin, alles werd in Uw boekrol opgetekend (Ps 139:16)” maakt van dit cadeau iets om levenslang te koesteren voor ouders en kind! Keuze uit verschillende modelletjes, waaronder uiteraard het Delfts blauw!
  • Of wat te denken van een mooie klok voor op de babykamer? Er is keuze uit verschillende modellen: rond voor aan de muur of met voet om bijvoorbeeld op de commode te plaatsen of een extra groot rechthoekig model. In een kleur passend bij de kamer en met een mooie foto wordt dit vast een voltreffer! Ook hier kan men vele passende Bijbels geïnspireerde zinnetjes bedenken, bijvoorbeeld “Ik ben altijd bij U, U houdt mij aan de hand (Ps 73:23)”.

Uiteraard zijn dit slechts enkele ideetjes. Jij vindt er vast nog veel meer! Kijk dus gerust eens rond op onze site! Hulp nodig bij de praktische uitvoering? Ons team staat altijd zonder extra kost ter beschikking!

Bekijk hier de kraamcadeaus >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

1 Reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*