Kraamcadeau duurzaam

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau duurzaam

Kraamcadeau duurzaam, wat is een leuk cadeau voor een geboorte dat ook nog eens duurzaam is? Kom op deze pagina alles te weten over een kraamcadeau duurzaam.
Kraamcadeau duurzaamBij het zoeken naar een geschikt kraamcadeau is het altijd leuker iets te kunnen geven dat langere tijd meegaat. Duurzaam dus. Dat scheelt, want wij hebben alleen maar duurzaam materiaal in ons assortiment. De stoffen die wij gebruiken voor bijvoorbeeld de tutpopjes, de badjasjes en de rompertjes zijn allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit. Waar bij andere winkels de kleding of knuffels na een aantal keer wassen al slijtplekken vertonen, is dit bij onze artikelen bij lange na nog niet te merken. Extra is dat er bij ons gekozen kan worden voor diverse soorten tekst en/of de afdruk van de eigen naam van de pasgeborene. En dat allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen! Klik op één van de links om de mooiste kraamcadeaus te bekijken.

Bekijk hier de duurzame kraamcadeaus en meer >>

Kraamcadeau duurzaam:

Kleding als kraamcadeau is dan vaak weer minder duurzaam dan een tutpopje of labeldoekje, want kleding wordt – vooral bij baby’s – al snel te klein. Een badcape daarentegen is altijd prima om te geven, vooral ook wanneer het meerdere kindjes betreft. Dan is er voor iedereen een andere kleur. Wij hebben meer dan 10 kleuren om te kiezen, met daar tussenin ook nog allerlei variaties. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om in meer dan 25 kleuren de tekst op het artikel te drukken en is dit mogelijk in maar liefst 28 verschillende lettertypes. Variatie genoeg dus!

Bestellen is heel gemakkelijk. Op onze site kunnen alle wensen worden aangegeven, al dan niet door aanvinken en een andere keer door middel van selecteren met de keuzebalk. Ook staat er een open veld voor eventuele extra vragen en/of opmerkingen, wat het voor ons gemakkelijk maakt direct mee te kijken naar het geheel. Wij denken graag met iedereen mee en adviseren waar gewenst. Vanuit onze drukkerij in Apeldoorn leveren wij maatwerk en rekenen daar niets extra’s voor. Cadeau artikelen verfraaien is ons vak en daar zetten we ons met het hele team voor in. Zodra de bestelling is doorgevoerd, sturen wij de klant, zo gewenst, een digitaal voorbeeld. Zo komt niemand voor een onaangename verrassing te staan en laten wij zien te staan voor ons vakwerk.

Bekijk hier de kraamcadeaus die duurzaam zijn >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*