Kraamcadeau en kaart

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau en kaart

Kraamcadeau en kaart, wat is leuk om te geven en wat is er allemaal mogelijk?
Kraamcadeau en kaartEen kraamcadeautje combineren met een kaart naar keuze. Erg leuk om mee te nemen op bezoek of om toe te sturen per post. Verschillende kraamcadeautjes op de site zijn te personaliseren door er een naam op te laten printen of borduren. De kaart kunt u kiezen uit het assortiment en ook het kraamcadeautje kunt u kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke baby badjas, een mooi tutpopje, een slaapzak of een badcape. Via onze speciale service kunt u hier zijn of haar naam op laten drukken of borduren. De kraamcadeautjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook kunt u een keuze maken uit 28 lettertypen. Bekijk hieronder meer informatie over een kraamcadeau en kaart, ook heb je de mogelijkheid om een kraamcadeau te bestellen door op één van de links te klikken.

Bekijk hier de kraamcadeaus >>

Kraamcadeau en kaart:

Naast de het mogelijk is om de kraamcadeautjes te personaliseren met een naam, kan u er ook voor kiezen om er een spreuk op te laten printen. Dit kan natuurlijk praktisch zijn wanneer u de naam en/of het geslacht van de baby nog niet weet. We verkopen niet alleen cadeau’s specifiek voor meisjes of jongens verkopen, maar we hebben ook een uni-lijn.

  • De uni-lijn in combinatie met bij voorbeeld een spreuk kan ook voor bedrijven erg aantrekkelijk zijn. De kraamcadeautjes kunt u bijvoorbeeld al voor dat de baby is geboren op voorraad hebben. Wellicht scheelt dit gedoe en stress op het moment dat u als baas of collega ‘ineens’ op kraamvisite gaat. U kunt deze bestellen in kleine en grote hoeveelheden en in verschillende maten. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een kraamcadeautje zonder tekst te bestellen. (Kraamcadeau en kaart info)
  • Betalen gaat gemakkelijk en snel, onder meer via iDeal. Vanaf 50 euro geen verzendkosten en vandaag besteld is morgen in huis! Geen kosten voor het borduurwerk. wij zijn de goedkoopste van Nederland!

Mocht u vragen of specifieke wensen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bekijk hier de kraamcadeaus en nog veel meer geboortecadeaus >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*