Kraamcadeau inspiratie

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau inspiratie

Kraamcadeau inspiratie, wat is leuk om te geven en heb je wat meer inspiratie nodig?
Kraamcadeau inspiratieIemand uit de familiekring, vriendenkring of kennissenkring staat op het punt een kind te krijgen. Iedereen wil dan een geschikt cadeautje geven aan het gelukkige koppel. Toch is het niet altijd even eenvoudig om een tof en origineel cadeau te vinden. Vaak worden kraamcadeautjes al vlug saai en voorspelbaar. Maar wat kan je dan wel geven aan een koppel dat net een kindje heeft gekregen, zonder dat het cadeau saai wordt? Kom op deze pagina meer kraamcadeau inspiratie tegen.

Bekijk hier meer over inspiratie voor kraamcadeaus >>

Kraamcadeau inspiratie:

  • Gepersonaliseerde artikelen

Gepersonaliseerde artikelen zijn steeds persoonlijker en geeft een eigen toets aan je cadeau. Het is origineler en ook gewoon toffer om te krijgen en te geven aan het koppel. Er kan ook gekozen worden voor bijvoorbeeld kraampakketten. Wat is er zo allemaal te vinden als leuk kraamcadeau? Hieronder staan alvast enkele originele voorbeelden van gepersonaliseerde artikelen.

  • Baby badjas

Een voorbeeld van een leuk gepersonaliseerd kraamcadeau is bijvoorbeeld een leuke badjas voor baby’s. Deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zoals in het klassieke wit, in het roze, in het blauw… Het is persoonlijker, omdat de naam van het kind geborduurd wordt op de badjas. Dit maakt het cadeau een stuk leuker.

  • Tutpopje

Een ander voorbeeld van een gepersonaliseerd kraamcadeau is een mooi tutpopje waar de naam van het kind op staat. De naam van het kind wordt hier dan op geborduurd. Ook dit maakt het cadeau persoonlijker. (Kraamcadeau inspiratie tip)

  • Mok met foto

Dit is een voorbeeld van een cadeau dat eerder geschikt is voor de ouder(s) van het kind. Hier kan men een foto van het kind met of zonder de ouders op laten plaatsen. (Kraamcadeau inspiratie tip)

  • Rompertje bedrukken met persoonlijke boodschap

Een rompertje voor het kind kan je persoonlijker maken door een persoonlijke boodschap op te laten bedrukken. Dit maakt het specialer. Uiteraard zijn er nog veel meer originele kraamcadeaus te vinden, maar voorgaande voorbeelden geven alvast een idee.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus en meer inspiratie >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*