Kraamcadeau maken

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau maken

Een kraamcadeau maken op de website.
Kraamcadeau makenEen kraamcadeau maken is vaak een hoop gedoe en kost veel tijd. Gelukkig zijn er steeds meer websites waar online en kraamcadeau gemaakt kan worden. Onze website is één van de websites waar een cadeau gemaakt kan worden. Er kan gekozen worden uit allemaal persoonlijke presentjes om te geven aan een dierbare. Het maken van een kraamcadeau wordt nu binnen een paar muisklikken geregeld. Wij hebben al een selectie gemaakt met de meest schattige kraamcadeaus om te geven aan een pasgeboren baby. De cadeaus hebben allemaal een persoonlijk tintje. Zo kan bijvoorbeeld de naam van een baby erop gezet worden of een foto van het pasgeboren kindje. Bekijk hieronder meer informatie over een kraamcadeau maken.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus maken >>

Kraamcadeau maken:

Een kraamcadeau maken is natuurlijk leuk om te doen voor een pasgeboren baby. Wij hebben verschillende voorbeelden klaarstaan om te laten zien. Eén van de cadeaus die gegeven kan worden is een tutteldoekje (tutpopje met naam). Het is een cadeau dat neergezet kan worden in de babykamer of waar de baby mee kan gaan slapen. Het doekje kan voorzien worden van een zelfbedachte tekst of de naam van de baby. De tekst wordt op het doekje geborduurd zodat het zelfs in de was erop blijft zitten. Natuurlijk is het leuk om zelf het lettertype en de kleur van de tekst uit te kiezen. Gelukkig kan dit allemaal op onze website en dit is dan ook één van de pluspunten van een kraamcadeau maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kraamcadeau maken op onze website? Wij hebben een leuk overzicht gemaakt van de meest schattige kraamcadeaus om te geven aan een pasgeboren baby. De cadeaus bestaan uit leuke knuffeltjes, maar ook kleding en badjasjes waarop de naam van het kindje gezet kan worden (badjas met naam). De zelfgemaakte kraamcadeaus worden altijd gewaardeerd door de kersverse ouders. Het zijn unieke presentjes die jaren later nog steeds bewaard worden. Maak zelf een leuk kraamcadeau online op onze website en laat deze binnen 24 uur thuisbezorgen.

Kraamcadeau zelf gemaakt

Inspiratie kun je krijgen van eigen kinderen. Wanneer men geen kinderen hebt kun je laten inspireren door neefjes en nichtjes.

  • Zelf maken.

Bij zelf maken kunt men denken aan een box/speelkleed of een dekbedovertrekken voor in een ledikantje. Wat je ook kunt doen is dat iedereen 1 of 2 blokjes stof geeft en dat ze daar mee konden doen wat ze wilden. Bijvoorbeeld, borduren of een applicatie erop maken. Men kunt ook een patchwork stukje maken. Dit kwam erop neer dat het een kwestie van elkaar naaien met steeds een blok gekleurde stof en een versierd blok.

  • Winkel

Sommige winkels hebben zelfgemaakte kraamcadeaus. Meestal is dat iemand met een uit de hand gelopen hobby. Die voor goedkope prijzen lakentjes, tutdoekjes en meer borduurt. Iedereen krijgt dus een persoonlijk cadeautje met de naam erop. Het liefst een lakentje en tutdoekje. Als ze ouder worden kunnen ze het lakentje dan bewaren. Het gevaar schuilt er altijd in, dat iemand hetzelfde heeft gekocht bij hetzelfde winkeltje.

Kraamcadeau maken met luiers:

  • Luiertaart.

Zoals vermoeden zegt de naam het eigenlijk al. Men maakt van luiers een groot taart. Deze kun je versieren met allerlei leuke babyspullen. Het volgende kan men doen. Men koopt veel prematuurluiers en rolt deze netjes op en maakt het vast met een lintje. Zo’n lintje kan in verschillende kleuren, bijvoorbeeld;

  • – blauw;
  • – roze;
  • – of een andere uniekleur.

Men legt vervolgens de luiers tegen elkaar aan in een cirkel. Deze bind men vast met een mooie lint. De etage die erop komt maak men weer iets kleiner. Een tip is om te werken met hele kleine stukjes dubbelzijde tape. Zo kan men de etages op een aantal plaatsen vastzetten. Dan kan men leuke dingen ertussen plaatsen. Bijvoorbeeld een flesje, bijtring,slabbetje of een speen. Men kan het ook combineren. Maak het persoonlijk en doe een kaartje erbij. Vervolgens pak men het in foliepapier in. Men moet er voor zorgen dat de luiertaart er helemaal uitspringt. Zo heeft men een origineel kraamcadeau.

Kraamcadeau maken voor juf:

Voor een juf is het ook ontzettend leuk om een kraamcadeau te maken, wanneer zij een kleintje verwacht kan het erg leuk zijn om namens de klas een mooi kraamcadeau te laten maken. Bekijk op het internet nog veel meer tips over het maken van een kraamcadeau, bijvoorbeeld een kraamcadeau met naam of een ander leuk geschenk.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor een juf >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*