Kraamcadeau met naam badjas

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau met naam badjas

Laat een badjas met naam als kraamcadeau maken.
Kraamcadeau met naam badjasDe baby is geboren en het is nu tijd om een leuk kraamcadeau te vinden. Op het internet zijn er heel veel verschillende presentjes te vinden. Een leuk cadeau is geen presentje waar een kindje al binnen 1 maand uitgegroeid is, maar iets wat nog een tijd gebruikt kan worden. Een kraamcadeau met naam is bijvoorbeeld erg leuk om zelf te maken. Dit zijn leuke presentjes waar de naam van de pasgeboren baby op geborduurd wordt. Eén van de leuke cadeaus waar de naam opgezet wordt is een kraamcadeau met naam in de vorm van een badjas. Op de badjas wordt de naam van het kindje geborduurd. Het voordeel van een badjas is dat een kindje er niet direct uitgroeit. Kinderen tot 2 jaar kunnen het jasje dragen en gebruik van maken na een lekker bad. Een kraamcadeau met naam zoals een badjas is hierdoor altijd leuk en uniek om te geven! Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau met naam badjas (voor een baby of voor de ouders).

Bekijk hier de badjassen en kraamcadeaus >>

Kraamcadeau met naam badjas:

Een badjas met naam zit niet alleen lekker warm, maar is ook een uniek kraamcadeau. De kans dat nog iemand een unieke badjas geeft is klein. Naast een naam kunnen er ook symbolen of andere teksten erop geborduurd worden. Teksten als: Oma’s kleine knuffel, zijn natuurlijk hartstikke leuk om erop te zetten. Binnen ons assortiment laten we graag een aantal voorbeelden zien om een kraamcadeau zelf te maken op onze site. Mocht het even niet lukken dan helpen we graag om het kraamcadeau samen te stellen. Ieder cadeau dat uit onze fabriek rolt is uniek doordat de tekst zelf wordt aangeleverd. Kijk online naar de mogelijkheden om het badjasje een persoonlijk tintje mee te geven (bijvoorbeeld als badjas met naam)! (Kraamcadeau met naam badjas tip)

Leuk zo’n persoonlijk kraamcadeau, maar wat is nu eigenlijk de levertijd? In onze shop zorgen we ervoor dat een badjas met naam binnen 24 uur geleverd wordt. Na goedkeuring van de proefdruk wordt het cadeau gemaakt en direct op de post gedaan. Het cadeau is zo extra snel in huis voor het kraambezoek!

Bekijk hier de kraamcadeaus en badjassen >>

Meer pagina’s over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*