Kraamcadeau van tante

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau van tante

Een kraamcadeau van een tante, wat is leuk om te geven?
Kraamcadeau van tanteWanneer er een baby geboren is kunt u er van verzekerd zijn dat op een bepaald moment alle familie, vrienden en kennissen langs willen komen om de baby te bekijken. Ze wisten natuurlijk al wel dat er baby op komst was want daar zullen de opa’s en oma’s wel voor gezorgd hebben. Zij, vooral oma’s en opa’s, zijn natuurlijk bijzonder trots als ze het kleinkindje kunnen begroeten. Zeker als dat het eerste zou zijn. Ook als het niet de eerste is komen ze er niet over uitgepraat. Hieronder kom je nog veel meer te weten over een kraamcadeau van tante.

Bekijk hier de kraamcadeaus van een tante >>

Kraamcadeau van tante:

  • Kraambezoek

Wanneer de spannende tijd van de geboorte achter de rug is kunnen de ouders van de baby even tot rust komen. Indien ze de eerste tijd nog geen kraamvisite willen hebben kunnen ze dat aangeven door bij het geboortekaartje een uitnodiging te sturen vanaf wanneer er kraambezoek gewenst is en dat daar dan eerst even een afspraak moet worden gemaakt. Dit om te voorkomen dat er te veel op een avond aan huis zullen komen. De ouders kunnen ook kiezen om een kraammiddag te houden. Ook dit kunnen ze aangeven samen met het geboortekaartje. Dit heeft voor de ouders van de baby het grote voordeel dat alle kraamvisite op een middag langs komt. Dat kan natuurlijk thuis maar ook in een afgehuurd zaaltje.

  • Kraamcadeautjes

Er worden tijdens het kraambezoek cadeautjes gegeven vaak in de vorm van kleertjes. Daar zullen de tantes ook over het algemeen ook mee komen. Wanneer de tante er een origineel cadeautje van wilt laten maken kan ze daarop de naam van de baby laten borduren. Ook kan een tante een mooie knuffel geven of een tutdoekje (Kraamcadeau van tante tip). Dit zijn over het algemeen de cadeautjes die door een tante worden gegeven. Ook bestek met de naam er in gegraveerd of een mooie spaarpot zijn mooie cadeaus. Het gaat natuurlijk niet om de hoogte van het geldbedrag maar vooral om de aardigheid en de belangstelling die men heeft voor de ouders van de baby en natuurlijk de baby zelf.

Bekijk hier de kraamcadeaus tante >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*