Kraamcadeau voor tweelingen

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau voor tweelingen

Kraamcadeau met naam tweeling, wat is leuk als kraamcadeau voor tweelingen?
Kraamcadeau voor tweelingenEen kraamcadeau kopen is leuk maar voor een tweeling iets unieks kopen wordt een extra uitdaging. De meeste mensen vinden het leuk om dan toch iets te geven wat op elkaar lijkt maar wat toch niet helemaal hetzelfde is. De namen van de baby’s op de cadeau’s laten drukken kan dan een leuke optie zijn! Een heerlijk persoonlijk cadeau (en handig als het bezoek daardoor weet wie wie is…) Kom hieronder nog veel meer te weten over een kraamcadeau voor tweelingen. Klik op één van de blauwe links om de leukste kraamcadeaus te bestellen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een leuk kraamcadeau.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor tweelingen >>

Kraamcadeau voor tweelingen:

Wat te denken van leuke shirtjes met de naam erop gedrukt. Kies uit meerdere plaatjes waar je ook nog een naam bij kunt laten zetten. En dit allemaal ook nog in verschillende kleuren. Zo is het mogelijk om twee dezelfde shirtjes te kopen met naam en in bijvoorbeeld blauw en roze. Of er kan gekozen worden voor dezelfde kleurstelling maar met een verschillend plaatje. De shirtjes passen dan goed bij elkaar en zijn toch verschillend (Kraamcadeau voor tweelingen tip).

  • Een badcape voor de baby is een onmisbaar item. Natuurlijk verkrijgbaar in veel mooie kleurtjes. De naam van de baby kan op de badjas geborduurd worden. Ook is er de mogelijkheid om een extra afbeelding op de badjas te laten zetten zoals een sterrenbeeld of een ooievaar.
  • Natuurlijk is een tutpopje geven aan de tweeling ook een leuk idee. De baby kan er heerlijk mee knuffelen. Geef ieder kindje zijn eigen tutpopje in een andere kleur. En helemaal persoonlijk wordt het gemaakt door de naam van het kindje erop. Naast tutpopjes zijn er ook knuffels te koop. De verschillende knuffels hebben een shirtje aan waarop de naam gedrukt kan worden. Zo is er nooit het probleem dat niemand meer weet van wie welke knuffel is….
  • Babyslaapzakken zijn ook een mooi kraamcadeautje. Wij bieden ze aan in meerdere kleurtjes en ook met de mogelijkheid om er een naam op te laten zetten.

Door de naam en de kleurstelling maakt u van de artikelen iets unieks en toch horen ze bij elkaar….

Bekijk hier de kraamcadeaus >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*