Kraamcadeau zus

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeau zus

Kraamcadeau zusWanneer een zus een kleine krijgt is er toch niets leukers dan een speciaal en uniek cadeautje geven wanneer je op kraamvisite gaat. En wat is er nu specialer en unieker dan een gepersonaliseerd cadeau. Met bijvoorbeeld de naam van de kleine er op. Denk hierbij aan een spuugdoek, slabbetje, knuffel, rompertje, slaapzak, badcape of zelfs een badjas voor de kleine met zijn of haar eigen naam. Voor zowel jongens als meisjes zijn er veel artikelen beschikbaar. Kom hieronder meer te weten over een kraamcadeau zus.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor en namens een zus >>

Kraamcadeau zus:

Op de artikelen is het niet alleen mogelijk om de naam te laten drukken. Het is ook mogelijk om een korte tekst of zin op bijvoorbeeld een slabbetje, shirt of trui te laten drukken. Enkele voorbeeldtekstjes zijn: ‘Mijn geboorte is het begin van een heel gelukkig gezin’ of ‘Vol goede moed, treed ik de wereld tegemoet!’ of natuurlijk een tekst die zelfbedacht of uitgekozen is. Ook zijn er verschillende producten verkrijgbaar met foto, bijvoorbeeld een slabbetje. Genoeg keus voor een leuk kraamcadeau dus!

Wat ook erg leuk kan zijn om aan een zus te geven als kraamcadeau zijn geboortestickers. Denk aan een afbeelding van een teddybeer, piraat, ooievaar, lieveheersbeestje, een kroon, hartjes, ballon, voetbal, waslijn, auto of een ster met onder de afbeelding de naam van de kleine. Deze stickers kunnen opgeplakt worden op bijvoorbeeld de wieg, op de muur of op het raam.

Bijna elke baby krijgt na de geboorte een eigen tutpopje (tutpopje met naam) of labeldoekje die wordt gebruikt om mee te knuffelen. Vaak gaat deze knuffel jaren mee met het kindje. De tutpopjes en labeldoekjes zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. En uiteraard kan ook de naam van het kind er op gedrukt worden, zodat deze knuffel voor de kinderen extra persoonlijk wordt.

Kraamcadeau bloemen:

Van plan om een mooie bos bloemen als kraamcadeau te geven aan je zus of namens jou als zus? Dat is ook een erg leuk geschenk en altijd een verrassing. Zo kan je gemakkelijk via het internet bloemen bestellen en laten bezorgen!

Deze artikelen zijn allemaal los te koop, maar ze zijn ook verkrijgbaar in samengestelde kraampakketten!

Bekijk hier alle leuke kraamcadeaus voor hem en haar >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*