Kraamcadeautjes zelf maken

Bekijk hier direct de kraamcadeaus met korting ->

Kraamcadeautjes zelf maken

Kraamcadeautjes zelf gaan maken? Wat is aan te raden en wat is er allemaal mogelijk?
Kraamcadeautjes zelf makenHet is tijd voor een feestje, want er is een baby geboren. Mama en papa zijn zo trots als een pauw en onafscheidelijk van de kleine. En er is volop kraamvisite, want iedereen wil de uk bewonderen. Bij een kraamvisite hoort natuurlijk een goed cadeau. Iets dat anders dan anders is. Het liefst iets persoonlijk. Dat is natuurlijk altijd mogelijk voor wie besluit de kraamcadeautjes zelf te maken (Kraamcadeautjes zelf maken). In onze webshop bijvoorbeeld.

Bekijk hier meer over kraamcadeaus >>

Kraamcadeautjes zelf maken?

Kraamcadeautjes zelf maken is een fluitje van een cent in onze webshop. Op welk item de keuze ook valt, het is simpel te personaliseren. Dat houdt in dat de naam van de kleine op het kraamcadeautje kan worden gezet. De voornaam van de baby is een vanzelfsprekendheid, maar er zijn opties. Kies bijvoorbeeld eens voor een koosnaampje zoals ‘beertje’, ‘knuffel’ of ‘schatje’. Welke ouder smelt nu niet weg bij het zien persoonlijk cadeautje als dat. Als dat geen succes wordt?

  • Natuurlijk is het erg leuk om een bijzonder cadeautje zelf te maken. Even op het gemak de webshop bekijken of er iets tussen zit wat in de smaak valt, vervolgens het samenstellen naar de eigen wensen en de bestelling doen. Het cadeau wordt daarna snel aan huis afgeleverd. Het is zo fijn om een persoonlijk cadeautje in elkaar te knutselen dat er zo meerdere presentjes gepersonaliseerd kunnen worden. En wellicht ontstaat er op die manier wel een combinatie van cadeaus die uitstekend bij elkaar passen.
  • Een setje van kleertjes voorzien van de babynaam of iets aandoenlijks voor in de net geverfde babykamer. Misschien wel een knuffelbeest. Of een kraamcadeau voor mama en voor haar baby. Beide met hun namen erop, zodat het nieuw gevormde duo nog hechter is dan het al was.

Hoe dan ook: het zal een kraamvisite worden die bijzonder aangenaam is, met kraamcadeaus die gewaardeerd gaan worden. Bij zowel ouders als kind.

Bekijk hier de kraamcadeaus voor haar en hem >>

Meer informatie over kraamcadeaus:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*